• QUINZE SON QUINZE. JOCS RAPIDS DE CALCUL MATEMATIC 8-10 ANYS

    SEGARRA, LLUÍS/FRANSOY BEL, MONSE ENCICLOPEDIA CATALANA Ref. 9788441200128 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Enciclopèdia Catalana presenta aquest any els dos primers títols de la col·lecció "Quinze són Quinze" en format multimèdia. Uns cd-roms de càlcul matemàtic, el Quinze són Quinze cicle inicial per a nens de 6 a 8 anys i el Quinze són Quinze cicle mitjà per a nens de 8 a 10 anys. Proposem qu...
    Pes: 240 gr
    Sense estoc
    31,29 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-412-0012-8
    • Data d'edició : 01/11/1998
    • Any d'edició : 1998
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : SEGARRA, LLUÍS/FRANSOY BEL, MONSE
    • Nº de pàgines : 0
    • Col·lecció : CD-R QUADERNS D'ESTIU MULTIMÈDIA
    • Nº de col·lecció : 6
    Enciclopèdia Catalana presenta aquest any els dos primers títols de la col·lecció "Quinze són Quinze" en format multimèdia. Uns cd-roms de càlcul matemàtic, el Quinze són Quinze cicle inicial per a nens de 6 a 8 anys i el Quinze són Quinze cicle mitjà per a nens de 8 a 10 anys. Proposem quinze tipus d’exercicis que es generen automàticament i donen lloc a centenars de combinacions diferents. Cada cd-rom conté quatre tipus de jocs, el Quinze són Quinze, el Dos Jugadors, el Contra rellotge i el Mosaic, que permeten quatre formes diferents de jugar: posar a prova les habilitats en càlcul mental, escollir els exercicis, jugar contra rellotge i competir amb un altre jugador. El programa també inclou un sistema de comprovació dels exercicis i una puntuació que en permet valorar els resultats. Requisits mínims Ordinador 486DX 100MHz (Pentium recomanat) 8MB de RAM (16MB recomanats); monitor de color amb targeta SVGA a milers de colors (resolució mínima a 16 bits); targeta de so a 16 bits, compatible Soundblaster; ratolí; lector de CD-ROM 4x; sistema operatiu Microsoft Windows 3.1 o superior.     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades