• BIOETICA I DRET

    SILVEIRA GORSKI, HECTOR CLAUDIO UNIVERSITAT OBERTA CATALUNYA Ref. 9788497883252 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    El nombre de novetats aportades pel progrés de les ciències de la vida en els últims decennis ha estat certament considerable. I no és estrany que unes novetats que han transformat radicalment la nostra capacitat d'intervenció sobre nosaltres mateixos i sobre el medi ambient hagin acabat exigint una...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    0,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rustica con solapas
    • ISBN : 978-84-9788-325-2
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : SILVEIRA GORSKI, HECTOR CLAUDIO
    • Nº de pàgines : 210
    • Col·lecció : MANUALS
    • Nº de col·lecció : 91
    El nombre de novetats aportades pel progrés de les ciències de la vida en els últims decennis ha estat certament considerable. I no és estrany que unes novetats que han transformat radicalment la nostra capacitat d'intervenció sobre nosaltres mateixos i sobre el medi ambient hagin acabat exigint una important reflexió col·lectiva a la nostra societat. La bioètica ha aglutinat des dels anys setanta una gran part dels discursos relatius a aquestes novetats. Des que va néixer, ha exhibit una voluntat de construir una reflexió capaç de lligar les activitats de les tècniques i les ciències de la vida amb els valors presents en la societat que en cap moment renuncia a una clara vocació pràctica: la de posar-se al servei de la construcció d'una regulació adequada d'aquestes activitats. Doncs bé, sobre bioètica i també sobre dret és d'allò que tracta aquest llibre. Nosaltres tenim clar que la bioètica és una matèria de naturalesa filosòfica que, a l'hora de parlar del dret vigent, no es pot limitar a un enfocament merament descriptiu. Per aquest motiu, aquesta obra comença per aclarir el punt de vista general del qual parteix la reflexió abans de començar a parlar dels continguts concrets, continguts en el tractament dels quals pretenem, molt més que establir doctrina, oferir elements per a la discussió.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades