• BIBLIOTECA ESCOLAR, HOY

    UN RECURSO ESTRATÉGICO PARA EL CENTRO

    DURBAN ROCA, GLORIA GRAO Ref. 9788478279111 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquest llibre descriu i argumenta els aspectes més rellevants que en l'actualitat configuren la conceptualització de la biblioteca escolar com un recurs educatiu imprescindible que participa de l'acció estratègica del centre i que incentiva i dóna suport a processos de millora de l'ensenyament. En e...
    Ancho: 165 cm Largo: 235 cm Pes: 225 gr
    Sense estoc
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7827-911-1
    • Data d'edició : 01/01/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : DURBAN ROCA, GLORIA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 121
    • Col·lecció : BIBLIOTECA DE AULA
    • Nº de col·lecció : 273
    Aquest llibre descriu i argumenta els aspectes més rellevants que en l'actualitat configuren la conceptualització de la biblioteca escolar com un recurs educatiu imprescindible que participa de l'acció estratègica del centre i que incentiva i dóna suport a processos de millora de l'ensenyament. En els diferents capítols veiem com les accions de la biblioteca adquireixen ple sentit si recolzen realment sobre aquelles situacions d'aprenentatge que requereixen l'ús de materials i que es duen a terme dins de les programacions i projectes de treball d'aula, com ara els treballs d'investigació i les intervencions de lectura i escriptura.

    ¿Terreno educativo o tierra de frontera? Situación actual de la biblioteca escolar · Concepto y función de la biblioteca escolar. Modelo de implementación como recursos educativo útil · Retos y prioridades para la escuela · Biblioteca escolar y cultura digital. La coexistencia de medios para la promoción de la cultura escrita · Enfoque competencial y medios de enseñanza. Aspectos metodológicos y vinculación de la biblioteca escolar · Sustancia educativa y currículo. Contenidos educativos vinculados a la biblioteca escolar · Función de apoyo a la labor docente. La biblioteca en el ámbito de la planificación y organización escolar · Vías de actuación de apoyo pedagógico. Acciones de la biblioteca escolar al servicio de la enseñanza · Referencias bibliográficas · Bibliografía.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades