• SINDROME DE DOWN

    ESTIMULACIÓN Y ACTIVIDAD MOTORA

    BURNS, YVONNE HERDER Ref. 9788425418921 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Diez especialistas en fisioterapia y educación especial muestran en este libro la manera práctica de estimular y educar la actividad motora de los afectados por el síndrome de Down, desde la primera infancia hasta la edad adulta. De este modo se establecen las bases imprescindibles para conseguir su...
    Dimensiones: 198 x 122 x 20 cm Pes: 290 gr
    Sense estoc
    21,80 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-254-1892-1
    • Data d'edició : 01/03/1995
    • Any d'edició : 1995
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : BURNS, YVONNE
    • Traductors : MARTÍNEZ RIU, ANTONI
    • Nº de pàgines : 304
    • Col·lecció : R
    Diez especialistas en fisioterapia y educación especial muestran en este libro la manera práctica de estimular y educar la actividad motora de los afectados por el síndrome de Down, desde la primera infancia hasta la edad adulta. De este modo se establecen las bases imprescindibles para conseguir su integración y aceptación social.

    La obra tiene unos sólidos fundamentos teóricos, pero su finalidad es eminentemente práctica. Las abundantes fotografías que acompañan el texto presentan de manera plástica cómo se debe ayudar a las personas con síndrome de Down para lograr un dominio efectivo de sus movimientos corporales.

    Yvonne Burns es jefe del Departamento de fisioterapia de la Universidad de Queensland, Australia.

    Pat Gunn es codirectora del Fred and Eleanor Schonell Special Education Research Centre y profesora jubilada de educación especial de la Universidad de Queensland, Australia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades