• PROBLEMAS COTIDIANOS DE CONDUCTA EN LA INFANCIA : INTERVENCI

    INTERVENCIÓN PSICOLÓGICA EN EL ÁMBITO CLÍNICO Y FAMILIAR

    MACIA ANTON, DIEGO PIRAMIDE Ref. 9788436821345 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Esta obra aborda la descripción, evaluación y tratamiento de los problemas de conducta más frecuentes en la infancia, aquellos con los que el psicólogo clínico infantil se encuentra más a menudo como motivo de consulta o demanda de ayuda psicológica.La obra es un instrumento que permite a los padres...
    Dimensiones: 230 x 157 x 14 cm Pes: 380 gr
    Sense estoc
    25,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústico
    • ISBN : 978-84-368-2134-5
    • Data d'edició : 01/11/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : MACIA ANTON, DIEGO
    • Nº de pàgines : 248
    • Col·lecció : OJOS SOLARES. SECCION TRATAMIENTOS
    Esta obra aborda la descripción, evaluación y tratamiento de los problemas de conducta más frecuentes en la infancia, aquellos con los que el psicólogo clínico infantil se encuentra más a menudo como motivo de consulta o demanda de ayuda psicológica.
    La obra es un instrumento que permite a los padres que acuden a un profesional abordar conjuntamente la intervención con el terapeuta, enseñándoles estrategias de educación positiva para ayudar a sus hijos a cambiar sus conductas problemáticas en su ambiente natural. Así, los padres pueden tratar de resolver por sí solos algunos problemas cotidianos de comportamiento, ya que el aprendizaje de ciertas habilidades les permitirá prevenir o dar solución a estos problemas que, en muchas ocasiones, tienen su origen en el ámbito familiar por no existir una interacción adecuada y positiva con los hijos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades