• NARRACIONES

    ZAMORA VICENTE, ALONSO CASTALIA Ref. 9788470398056 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Esta edición es una selección de textos de los libros publicados de Alonso Zamora Vicente, desde Primeras hojas a Historias de viva voz (con la excepción de las novelas Un balcón a la plaza, Mesa, sobremesa y Vegas bajas), que da una muestra representativa de la narrativa del escritor.Premio Naciona...
    Ancho: 105 cm Largo: 180 cm Pes: 220 gr
    Sense estoc
    12,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • Nº de col·lecció : 241
    • Col·lecció : CLASICOS CASTALIA. C/C.
    • Nº de pàgines : 283
    • Autors : ZAMORA VICENTE, ALONSO
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Any d'edició : 1998
    • Data d'edició : 01/12/1998
    • ISBN : 978-84-7039-805-6
    Esta edición es una selección de textos de los libros publicados de Alonso Zamora Vicente, desde Primeras hojas a Historias de viva voz (con la excepción de las novelas Un balcón a la plaza, Mesa, sobremesa y Vegas bajas), que da una muestra representativa de la narrativa del escritor.Premio Nacional de Literatura 1980 y Secretario Perpetuo de la Real Academia de la Lengua, Alonso Zamora Vicente posee un estilo depurado tras una aparente sencillez que eleva a categoría literaria el habla cotidiana de los personajes comunes de variada extracción social, aplicando muy personalmente su amplio saber lingüístico.La edición se completa con Introducción, Bibliografía y notas a pie de página.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades