• MANUAL DEL ARTISTA 2008 NUEVA EDCIION

    NUEVA EDICIÓN

    SMITH, RAY BLUME Ref. 9788496669413 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Una guía completa y práctica de las artes visuales, totalmente rediseñado y revisado para una nueva generación de artistas.REFERENCIA PRÁCTICA COMPLETARepleta de información esencial y con más de 1000 ilustraciones a todo color, ésta es la guía definitiva sobre instrumentos, materiales y técnicas de...
    Ancho: 175 cm Largo: 250 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    52,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-96669-41-3
    • Data d'edició : 22/10/2008
    • Any d'edició : 0
    • Autors : SMITH, RAY
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 385
    • Col·lecció : ARTES, TÉCNICAS Y MÉTODOS
    Una guía completa y práctica de las artes visuales, totalmente rediseñado y revisado para una nueva generación de artistas.





    REFERENCIA PRÁCTICA COMPLETA


    Repleta de información esencial y con más de 1000 ilustraciones a todo color, ésta es la guía definitiva sobre instrumentos, materiales y técnicas del oficio del artista. Combina nuevos procesos interesantes e importantes con una amplia gama de técnicas tradicionales para ofrecer un rico conocimiento de gran detalle técnico así como una guía experta de cada aspecto de la pintura, dibujo, grabado y otras artes visuales afines.





    LAS ÚLTIMAS INNOVACIONES TÉCNICAS


    Ray Smith presenta una valiosa ?biblioteca' pictórica de incalculable valor sobre las técnicas básicas, así como instrucciones e inspiración para utilizar técnicas creativas más complicadas. Las secuencias fotográficas muestran, paso a paso, la mejor forma de realizar obras sencillas o más complejas con secuencias fotográficas a todo color, y vienen acompañadas de útiles consejos a lo largo del libro.





    Esta edición revisada arroja luz sobre muchos avances en diversas áreas de las prácticas artísticas, y aporta secciones ampliadas sobre las artes aplicadas así como material adicional sobre imagen digital, impresión y arte público.


    El Manual del Artista es una fuente indispensable de información e inspiración, tanto para entusiastas principiantes como para artistas consumados.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades