• CATALUNYA, A LA INDEPENDÈNCIA PER LA BUTXACA

    DURÁN-PICH, ALFONS ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415307204 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    El llibre que demostra l'absoluta viabilitat econòmica d'una Catalunya independentCada vegada el llistat de raons a favor de la independència és més llarg, i per fi sembla que tothom coincideixen haver trobat el motiu definitiu. És la raó més democràtica i més poderosa de totes, perquè afecta a vell...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    16,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Autors : DURÁN-PICH, ALFONS
    • Idioma : CATALáN
    • Any d'edició : 0
    • Data d'edició : 04/09/2012
    • ISBN : 978-84-15307-20-4
    El llibre que demostra l'absoluta viabilitat econòmica d'una Catalunya independent

    Cada vegada el llistat de raons a favor de la independència és més llarg, i per fi sembla que tothom coincideixen haver trobat el motiu definitiu. És la raó més democràtica i més poderosa de totes, perquè afecta a vells i a joves, a rendes altes i baixes, a empresaris i a treballadors, a tothom qui visqui a Catalunya sigui de l'origen que sigui. Estem parlant d'arribar a la independència de Catalunya per la butxaca.

    Amb vocació i experiència en gestió i docència, Alfons Durán-Pich construeix un discurs directe, clar, il·luminat quan és necessari per xifres, citacions i articles. Els números de l'espoli fiscal, quines són les inversions que s'han fet a Catalunya o per què i com és viable l'Estat català són les parades que anem fent durant el trajecte, el final del qual se'ns va imposant pàgina a pàgina sense concessions: Espanya és el passat.

    «Durán-Pich es troba com un peix a l'aigua en la complexitat de les xifres i fa l'esforç de fer-les entenedores i llegibles per a qualsevol que no sigui un expert. Aquest és, probablement, el gran mèrit d'aquest estudi: l'atípica claredat expositiva d'uns temes que habitualment són àrids i complexos.» (del pròleg de Quim Torra)



    Alfons Durán-Pich

    Web de l'autor

    Mànager professional que ha ocupat la màxima posició executiva en nombroses empreses industrials, comercials i de serveis. Va estudiar Sociologia, Psicologia i Administració d'Empreses a les universitats de Deusto, Barcelona i Stanford. És Màster en Societat de la Informació i el Coneixementper la UOC (cursos de doctorat).

    Durant catorze anys va ser professor de Màrqueting a Esade. És membre de l'Academy of Management, de l'American Marketing Association, de South Place Ethical Society i del Cercle d'Economia de Barcelona, entre altres associacions.

    Analista econòmic en diferents mitjans d'informació i autor dels llibres Psicología de la Publicidad y de la Venta, Cien consejos para ejecutivos ambiciosos y quince flores para sus amantes, Ajuste de cuentas, Consejos y acotaciones para sobrevivir en el siglo XXI, Management. Cuadernos de campo, La empresa: un striptease, Pequeño diccionario crítico para radicales impenitentes i El canon del Management.



Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades