• TEORIA DE LOS MODOS EN LA DESCRIPCION DEL VERBO ESPAÑOL

    LUQUET, GILLES ARCO LIBROS Ref. 9788476355671 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Cuando no se trata de una forma imperativa, una forma verbal personal -en la tradición gramatical española- suele considerarse como « indicativa » o « subjuntiva », es decir, -salvando numerosas diferencias de apreciación- como asertiva o no asertiva. En la lengua moderna sin embargo, hay formas con...
    Ancho: 150 cm Largo: 215 cm Pes: 290 gr
    Sense estoc
    10,40 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rustica con solapas
    • ISBN : 978-84-7635-567-1
    • Data d'edició : 01/01/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : LUQUET, GILLES
    • Nº de pàgines : 215
    • Col·lecció : BIBLIOTHECA PHILOLOGICA
    Cuando no se trata de una forma imperativa, una forma verbal personal -en la tradición gramatical española- suele considerarse como « indicativa » o « subjuntiva », es decir, -salvando numerosas diferencias de apreciación- como asertiva o no asertiva. En la lengua moderna sin embargo, hay formas conjugadas cuya descripción da lugar a notables discrepancias e incluso a evidentes contradicciones. Basta con abrir, por ejemplo, la más completa y más reciente descripción de la lengua española -la Gramática descriptiva de la lengua española- para comprobar que algunos de los especialistas encargados de su redacción consideran indudablemente indicativa la forma en ?ra del enunciado se comentan las declaraciones del que fuera Ministro de Asuntos Exteriores, mientras que otros la consideran indiscutiblemente subjuntiva. Cabe pensar, desde luego, que una de estas dos posiciones es errónea. Pero cabe pensar también -es la tesis defendida en el presente trabajo- que la oposición entre un modo « indicativo » y un modo « subjuntivo » -con el valor general que suele atribuírsele- no es la que mejor refleja la organización interna del sistema verbal español. Otra oposición modal puede explicar esta organización de manera más sencilla y por lo tanto más satisfactoria. Esta nueva oposición, ratificada por la estructura significante del verbo, es la que se describe en la primera parte del trabajo. La segunda parte, de tipo diacrónico, pretende mostrar que, en la historia de la lengua, no ha cambiado nunca el valor modal de la forma en ?ra. Pretende mostrar que, pese a las variaciones observables en su uso, esta forma sigue siendo hoy en día lo que ya era en los orígenes del idioma.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades