• LA CULTURA ESPAÑOLA EN LA EUROPA ROMÁNTICA

    CHECA BELTRÁN, JOSÉ VISOR LIBROS, S.L. Ref. 9788498951608 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    José Checa Beltrán, doctor por las universidades de Bologna y Complutense de Madrid, es Investigador Científico del CSIC (CCHS, Madrid) y director de Revista de Literatura. Fue profesor en la Università di Bologna (1982- 1987) y profesor visitante en la Université de Montréal, UNAM de México, McGill...
    Dimensiones: 210 x 140 x 17 cm Pes: 400 gr
    Sense estoc
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9895-160-8
    • Data d'edició : 18/03/2015
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : CHECA BELTRÁN, JOSÉ
    • Nº de pàgines : 290
    • Col·lecció : BIBLIOTECA FILOLÓGICA HISPANA
    • Nº de col·lecció : 160
    José Checa Beltrán, doctor por las universidades de Bologna y Complutense de Madrid, es Investigador Científico del CSIC (CCHS, Madrid) y director de Revista de Literatura. Fue profesor en la Università di Bologna (1982- 1987) y profesor visitante en la Université de Montréal, UNAM de México, McGill University de Montreal y Sorbonne Nouvelle Paris-III. Ha dirigido varios proyectos de investigación. Entre sus libros destacan Razones del buen gusto (1998), Pensamiento literario del siglo XVIII español (2004) y Demonio y Modelo. Dos visiones del legado español en la Francia ilustrada (2014).
    Este libro se inscribe en el marco de una investigación dirigida por José Checa Beltrán (CSIC, Madrid) durante seis años, en la que han colaborado veintiséis profesores e investigadores europeos y americanos. Se trata de un estudio acerca de la recepción del legado cultural español en Europa, donde se presta una especial atención a los elementos estéticos, ideológicos o nacionalistas que condicionaron las lecturas europeas de ese legado. El presente volumen comprende doce trabajos sobre la imagen de la cultura española en varios países (Francia, Inglaterra, Alemania e Italia) durante el período 1789-1833. La conclusión que, en líneas generales, puede extraerse de este conjunto de investigaciones es que la recepción de la cultura española en la Europa romántica no se corresponde con aquella visión de un país exótico y atrasado, tan frecuente en ciertos textos de la época (libros de viaje) y en cierta historiografía posterior. Esa negativa mirada fue solo el contrapunto falso y estereotipado de otra imagen más real, la mostrada aquí, evidente en muchos autores europeos cultos, que reconocieron la positiva presencia e influencia de la cultura española (literatura, música, ciencia?) en la Europa de la Edad Moderna, y más exactamente de la etapa romántica. idiomas

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades