• FIGURAS DEL DESORDEN, LAS

    HETERODOXOS, PROSCRITOS Y MARGINADOS. ACTAS DEL V CONGRESO DE HISTORIA SOCIAL DE

    CASTILLO, SANTIAGO SIGLO XXI DE ESPAÑA EDITORES, Ref. 9788432312779 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    En las páginas de este libro aparecen y reaparecen en un recorrido de siglos las voces debilitadas de la herejía y la disidencia; las múltiples formas de expresión de la resistencia cultural y la protesta popular y las mil caras de la discriminación, la persecución, la exclusión y la marginación soc...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Pes: 480 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-323-1277-9
    • Data d'edició : 08/02/2007
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : CASTILLO, SANTIAGO
    • Nº de pàgines : 378
    • Col·lecció : HISTORIA
    En las páginas de este libro aparecen y reaparecen en un recorrido de siglos las voces debilitadas de la herejía y la disidencia; las múltiples formas de expresión de la resistencia cultural y la protesta popular y las mil caras de la discriminación, la persecución, la exclusión y la marginación social. En contornos vigilados y ordenados de relaciones de poder van dibujándose las figuras humanas del desorden: judíos, moriscos, brujas, prostitutas y protitutos, desterrados, vendedores ambulantes, gitanos, contrabandistas, presos, bandoleros, vagabundos, pobres, mendicantes y un largo etcétera de gente señalada, controlada, asistida, castigada? El volumen recoge los textos presentados y discutidos en el V Congreso de Historia Social de España, celebrado en noviembre de 2005 en la Facultad de Letras de Ciudad Real, organizado por la Asociación de Historia Social y el Centro de Estudios de Castilla-La Mancha. Santiago Castillo es profesor de Ciencia Política en la Universidad Complutense de Madrid, autor de diversos libros y de decenas de artículos sobre el asociacionismo obrero mutualista, sindical, político y sobre el Estado y los procesos de reforma social en España desde el siglo XIX a nuestros días. Es asimismo presidente de la Asociación de Historia Social y codirector de la revista Sociología del Trabajo. Pedro Oliver es profesor de Historia Contemporánea en la Universidad de Castilla-La Mancha, autor de libros como Cárcel y sociedad represora. La criminalización del desorden en Navarra, siglos XVI-XIX (Bilbao, 2001) y de diversas publicaciones sobre la II República, la Guerra Civil y el franquismo, entre ellas su libro La utopía insumisa de Pepe Beunza. Una objeción subversiva durante el Franquismo (Barcelona, 2002).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades