• PNL. HERRAMIENTAS DEL ESPIRITU

    DILTS, ROBERT URANO, S.A. Ref. 9788479533588 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Robert Dilts y Robert McDonald describen tres sencillas condiciones o requisitos para que cualquier ser humano pueda sanar su esp237;ritu:- La intenci243;n, es decir, la voluntad inequ237;voca de liberar el esp237;ritu de ataduras innecesarias.- Una relaci243;n, una amistad, un contacto personal que...
    Pes: 400 gr
    Sense estoc
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-7953-358-8
    • Data d'edició : 01/05/2000
    • Any d'edició : 2000
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : DILTS, ROBERT
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : PROGRAMACIÓN NEUROLINGÜÍSTICA

    Robert Dilts y Robert McDonald describen tres sencillas condiciones o requisitos para que cualquier ser humano pueda sanar su esp237;ritu:


    - La intenci243;n, es decir, la voluntad inequ237;voca de liberar el esp237;ritu de ataduras innecesarias.
    - Una relaci243;n, una amistad, un contacto personal que ofrezca la posibilidad de expresar el deseo de sanaci243;n y sirva de gu237;a y apoyo.
    - Un ritual que permita materializar la voluntad de sanar y muestre a la persona el camino del cambio.


    La Programaci243;n Neuroling252;237;stica dispon237;a ya de herramientas para desarrollar la excelencia, la autoestima y el crecimiento personal. Dilts y McDonald recogen ahora las bases de ese conocimiento para dar a luz, con esta obra, una poderos237;sima herramienta de sanaci243;n espiritual.


    De alg250;n modo, como dijo George Bateson, "para alcanzar la gracia, las razones del coraz243;n deben estar integradas con las razones de la raz243;n". As237;, el objetivo de Robert Dilts y Robert McDonald cuando dise241;aron el seminario que ha dado t237;tulo y en el que se basa este libro era unificar las herramientas propias del 225;mbito de la PNL con el coraz243;n, la compasi243;n y el amor procedentes del "esp237;ritu" para crear algo nuevo, iluminador y poderoso. Algo que sirviera, individualmente, para situar en armon237;a y alinear nuestras mentes, nuestro sistema nervioso, con esa otra mente mayor, con el ser supremo o con el mundo espiritual, con el Universo en resumidas cuentas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades