• IMPACTE DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI SOBRE EL TERRITOR

    SEGARRA BLASCO, AGUSTI (DIR) UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI Ref. 9788496035027 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Durant els primers deu anys de vida, la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha demostrat que és més que un centre d8217;educació universitària i de recerca. La URV és un instrument cabdal per dinamitzar socialment i econòmicament les comarques de Tarragona. Els impactes de la URV sobre el seu territo...
    Pes: 250 gr
    Sense estoc
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96035-02-7
    • Data d'edició : 17/10/2002
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : SEGARRA BLASCO, AGUSTI (DIR)
    • Nº de pàgines : 312
    • Col·lecció : ALTRES
    • Nº de col·lecció : 11
    Durant els primers deu anys de vida, la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha demostrat que és més que un centre d8217;educació universitària i de recerca. La URV és un instrument cabdal per dinamitzar socialment i econòmicament les comarques de Tarragona. Els impactes de la URV sobre el seu territori presenten dos vessants. Com a institució en què participa un nombre elevat d8217;estudiants i de professionals, té un volum de despesa important que afecta la producció i l8217;ocupació de la resta d8217;activitats productives. Com a institució dedicada a l8217;educació superior i a la recerca, beneficia les empreses i les institucions locals gràcies als efectes externs que es deriven de la difusió del coneixement i la circulació de les idees. Aquesta obra demostra que, des de la seva creació, l8217;any 1991, la URV va obrir noves vies per interpretar el futur del seu territori; és a dir, el futur de les comarques meridionals de Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades