• AL FILO DEL HOLOCAUSTO

    DIÁLOGOS CON UN SUPERVIVIENTE

    VÁNDOR, JAIME EDICIONES INVISIBLES Ref. 9788493996840 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Jaime Vándor nació en Viena el 26 de febrero de 1933, un día antes de la quema del Reichstag alemán. Como consecuencia de la anexión de Austria por el Tercer Reich, toda su familia, de origen judío, huyó a Hungría y, en 1940, al ver que la situación cada vez se complicaba más, su padre emigró a Espa...
    Ancho: 155 cm Largo: 235 cm Pes: 299 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-939968-4-0
    • Data d'edició : 01/02/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : VÁNDOR, JAIME
    • Nº de pàgines : 120
    • Col·lecció : CARTA BLANCA
    • Nº de col·lecció : 2
    Jaime Vándor nació en Viena el 26 de febrero de 1933, un día antes de la quema del Reichstag alemán. Como consecuencia de la anexión de Austria por el Tercer Reich, toda su familia, de origen judío, huyó a Hungría y, en 1940, al ver que la situación cada vez se complicaba más, su padre emigró a España con la esperanza de poder reunirse allí más adelante con su mujer y sus dos hijos. Sin embargo, el cierre de las fronteras lo impidió y ellos tres tuvieron que quedarse en Hungría, hacinados en el llamado «gueto internacional» de Budapest. En 1944 los alemanes ocuparon Hungría y miles de personas fueron deportadas y murieron, entre ellas gran parte de los amigos y familiares de los Vándor. Jaime, su madre y su hermano esquivaron este destino gracias a la actuación de Ángel Sanz Briz y de Giorgio Perlasca, que salvaron de la deportación a más de 5.200 judíos refugiados en la Embajada de España. Después de muchas vicisitudes, en 1947, ya en plena posguerra española, los tres consiguieron llegar finalmente a Barcelona.
    En la intensa y reveladora entrevista que Jaume Castro le dedica en este libro, el lector de hoy se sentirá inevitablemente interpelado por la trayectoria vital de Jaime Vándor. Sus reflexiones serenas, matizadas e iluminadoras sobre la memoria, la moral y el arte después de la experiencia del holocausto ayudan a enfocar la cuestión del bien y del mal desde un punto de vista nuevo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades