• DOBLE ASSASSINAT A L'ABADIA

    MIRANDE, JACQUELINE CASALS Ref. 9788421821770 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Som a la tardor del 1188, als voltants de l'abadia d'Hautefage, en terres franceses sota el domini del rei Enric II d'Anglaterra, en plena època feudal. El vescomte de Pleaux, el poderós senyor Raimon i el seu prebost Guillem Tallaferro governen amb mà forta el territori. Mentrestant, els súbdits so...
    Dimensiones: 210 x 145 x 6 cm Pes: 174 gr
    Sense estoc
    7,40 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-218-2177-0
    • Data d'edició : 20/07/2001
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : MIRANDE, JACQUELINE
    • Nº de pàgines : 112
    • Col·lecció : CASALS JOVE
    • Nº de col·lecció : 43
    Som a la tardor del 1188, als voltants de l'abadia d'Hautefage, en terres franceses sota el domini del rei Enric II d'Anglaterra, en plena època feudal. El vescomte de Pleaux, el poderós senyor Raimon i el seu prebost Guillem Tallaferro governen amb mà forta el territori. Mentrestant, els súbdits sobreviuen entre la misèria i els saquejos de soldats i bandolers.

    La història comença quan davant la porta principal del convent apareix el cadàver d'un pelegrí assassinat. Tothom està desconcertat.

    L'arribada de Guiu de Servières, cosí polític de Raimon i amic d'infantesa de l'Agnès de Montal, promesa del vestcomte, portarà encara més enrenou.

    Però, algú dels presents sap, algú dels presents coneix, algú dels presents palra, algú dels presents morirà...

    Els diferents personatges i situacions componen el mosaic que permetrà descobrir l'autèntic assessí i les seves insospitades motivacions.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades